GardróbGarden

Frissítsd nálunk ruhatárad!

Következő eseményünk:

Agóra Veszprém Kulturális Központ

2022. december 3., szombat

9:00 - 13:00

Ingyenes belépés

Az eseményre a belépés ingyenes. Az eladóknál kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

Széles választék

Az eladók kizárólag magánszemélyek, azonban széles stílus és méret választék vár Téged.

Pihenő sarok

Ha vásárlás közben megpihennél és beszélgetnél egyet, a Pihenő sarokban erre is lesz lehetőséged.

Frissítsd nálunk ruhatárad!

Megközelítés:

Távolsági busszal:
A Veszprém autóbusz-állomástól a Herend, Ajka, Pápa felé közlekedő helyközi buszjáratokkal a Jutasi úti lakótelepig, onnan gyalogosan 3 perc sétára található az Agóra épülete. A buszmegállóban leszállva, menetiránnyal ellentétes irányba indulva, az első utcán balra kell bekanyarodni. A Halle utcán besétálva az épülethez érkezünk.

Helyi járatos busszal:
A Veszprém autóbusz-állomástól a helyi járatos buszok közül a 4-es, 4A, a 7-es és a 7A számozású busszal kell menni a Munkácsy Mihály utca megállóig. A megállóban leszállva, menetirány szerint tovább haladva bal kéz felé eső első utcán kell bekanyarodni. A Halle utcán végig sétálva 5 perc alatt érünk az Agórához. Az 1-es, 2-es és 10-es számú helyi járatos buszról a Jutasi út 61. megállónál kell leszállni és menetiránnyal ellentétes irányban tovább haladni. Az első utca bal kéz felé, a Halle utca. A Halle utcán besétálva érünk az Agórához.

Vonattal:
A Vasútállomásról az 1-es, 2-es és 10-es számú helyi járat visz a Jutasi út 61. megállójába, innen gyalogosan 3 perc az Agóra. A 4-es és a 4/A számozású busszal a Munkácsy Mihály utca megállóig kell menni. A megállóban leszállva, menetirány szerint tovább haladva a jobb kéz felé eső első utcán kell bekanyarodni. A Halle utcán besétálva érünk az Agórához.

Kerékpárral:
Hagyd otthon a kocsid, tekerj az Agórába bringával! Az utazások tervezéséhez ajánljuk a Google Maps alkalmazást. Az épület bejárata mellett és a Kabóca bábszínház hátsó bejáratánál kerékpártároló található. A látogatás ideje alatt a kerékpár a tárolóhoz rögzítve lezárható. Ivóvízvételi, telefontöltési és snack automatából történő vásárlási lehetőség az Agóra épületében, nyitvatartási időben lehetséges.

Gyalogosan:
Az Agóra épülete a Jutasi úti lakótelepen, a Táborállás park 1-ben található. A Veszprém autóbusz-állomástól a Jutasi úton gyalogosan haladva körülbelül 15 perces sétával érhető el. A Vasútállomástól, szintén a Jutasi úton, a belváros irányába haladva 10 perces sétaúttal közelíthető meg.

Autóval:
Ingyenes a parkolási lehetőség az egész lakótelepen és közvetlen az Agóra épülete körül. A helyek száma azonban korlátozott, érdemes időben érkezni.

Akadálymentesen:
1 db akadálymentes parkoló az Agóra akadálymentes bejáratánál, a főbejárattól 50 m-en belül található. 1 db mozgáskorlátozott parkoló van az épület északi részén is. Innen a bejutás nem akadálymentes. Kerekesszékkel, járássegítő eszközzel vagy babakocsival érkezőknek fontos tudni, hogy az épület bejáratáig széles járda vezet. A lejtős részen (rámpán) korlát található. Az épületbe akadálymentes a bejutás a főbejáratnál és a hátsó bejáratnál is. Az épület belül is akadálymentes, az ajtók belmérete minimum 0,9 m, a folyosók szélessége minimum 1,20 m. Lift segítségével lehet fel- és lejutni az Agórán belül. A földszinten és az alagsorban mosdó, az emeleti próbateremben pedig akadálymentes mosdó/zuhanyzó is elérhető. A lépcsők mellett korlátok találhatók. A villanykapcsolók megfelelő, elérhető magasságban vannak. Az épületen belül akadálymentesen megoldható a közlekedés gyerekkocsival. Személyi/egészségügyi segítség a portán kérhető.

GY.I.K.

Technikai információk

Termeink:

10_11_terem

Foglalási információk

Asztalaink elhelyezkedését a térképen láthatod. Foglaláskor a lenyíló menüben válaszd ki a kívánt blokkot, ezen a blokkon belül az asztalokat a szervezők osztják ki. Foglalt asztalszámod a visszaigazoló e-mailben elküldjük Neked, mert utalásnál is fontos, hogy tudd. 

Egy asztalnál maximum 2 fő árusíthat, egy asztalhoz 2 darab széket biztosítunk. 

Foglalás után maximum 24 órán belül kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt tőlünk, ebben lesznek a fizetési információk is. Ez az e-mail nem azonnali automatikus, hanem manuálisan végezzük. Csak átutalással van lehetőséged fizetni. 

Kérjük, élő e-mail címet adj meg, erre küldjük majd a technikai információkat, visszaigazolást és a számlát is. 

Ruhaállványt felár ellenében (1000 Ft) tudunk biztosítani, de hozhatsz Te is saját állványt (1 asztalhoz maximum 1db). Kérjük ezt jelezd felénk a foglaláskor.

Asztalt a foglalás és fizetés után nem áll módunkban visszaváltani.

Asztalfoglalás:

Kövessetek minket közösségi oldalainkon is:

Bővebb információ:

+36 20 209 3783

gardrobgarden@gmail.com